Het Servicepunt is een initiatief van:

Subsidie aanvraag

Let op! Het loket voor aanvraag van de startsubsidie is in de maand augustus niet bereikbaar. Aanvragen die in deze periode binnenkomen, worden in september verwerkt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Let op! U kunt dit formulier tussentijds niet opslaan. Wij adviseren u daarom om voordat u begint met invullen eerst het formulier door te lezen. U weet dan of u het compleet kunt invullen of eerst nog aanvullende informatie moet verzamelen.

Na het invullen krijgt u automatisch een ontvangstbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

In deze e-mail staan ook de gegevens zoals die door u ingediend zijn. U kunt deze e-mail eventueel printen voor uw administratie.

In welk(e) dorp(en) of stad speelt uw initiatief?

In welke gemeente(n) speelt uw initiatief?

Omschrijf hier uw initiatief. Wat wilt u bereiken en hoe gaat u meten of dit bereikt is? Op welke manier levert uw initiatief op korte en/of langere termijn een positieve bijdrage aan de realisatie van energiebesparing en/of duurzame energieopwekking?

Beschrijf hier of er draagvlak is voor uw initiatief en waar dit uit blijkt. Op welke manier draagt uw initiatief bij aan de leefbaarheid?

Hier kunt u aangeven met welke partijen u samenwerkt.

Op welke manier steekt u zelf de handen uit de mouwen om het initiatief te realiseren?

Wij ontvangen graag een begroting. Hierin moet in elk geval staan welke kosten u gaat maken, hoe u van plan bent deze te financieren en waaraan de subsidie concreet wordt besteed.

Upload hier uw projectplan en aanvullende documenten

U kunt in totaal maximaal 10.000 euro aanvragen. Geen bedragen achter de komma invullen a.u.b.

Voor alle aanvragen dient een verklaring de-minimissteun te worden ingevuld.

Wanneer de subsidie wordt toegekend, neemt u in communicatie-uitingen mee dat het initiatief mede tot stand is gekomen door de startsubsidie Lokale Energietransitie. Daarnaast deelt u de resultaten en bevindingen met andere initiatiefnemers. Dit kan door een interview of presentatie op een bijeenkomst. Wellicht heeft u zelf andere suggesties voor een tegenprestatie die beter bij uw initiatief passen?

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met de criteria en procedure zoals op deze site beschreven en verstuurt u uw aanvraag. U kunt dan geen wijzigingen meer aanbrengen. U ontvangt een e-mail met de door u ingevoerde gegevens.